Честит Ден на Ромите

Почитувани Роми, Нека ни е среќен и вековит 8ми Април – Меѓународниот ден на Ромите Нека овој ден ни биде поттик и мотив заеднички , сплотено да работиме и да се бориме за подобрување на состојбата на нашата ромска заедница. И не само денес, и не само за 8ми Април,…

Continue Reading