Општинско Основно Училиште „Браќа Рамиз – Хамид“ – Шуто Оризари, Скопје запишува ученици во прво одделение во учебната 2020/2021 Година

Почитувани родители, драги наши ученици, Ве известуваме дека оваа година уписот на првачињата за учебната 2020/2021 година ќе се реализира во согласност со новонастанатата состојба, поради светската пандемија од вирусот COVID-19. Во прво одделение се запишуваат ученици кои на крајот на клендарската 2020 ќе наполнат 6 години. По исклучок, во…

Continue Reading