Завршени огласи

Повик за Обука за обучувачи

photoРомски Ресурсен Центар објавува Повик за аплицирање за ОБУКА ЗА ОБУЧУВАЧИ за Роми кои учат/студираат медицина.

  Здружение на граѓани 
  за подршка на маргинализирани групи
  “Ромски Ресурсен Центар“ - Скопје
  «Локација»
  «Контакт»
Почетна           
За РРЦ            
Услуги            
Програми         
 Активност          
Соработка         
Мултимедија      

      Следете не на: