Photogaleries

Фотогалерија: Прва обука за застапување за медицинари Роми “Влијаење врз политики“

Фотогалерија: Работилница “Креирање на стратегија за застапување за сместување на Роми во студентски домови“

  Здружение на граѓани 
  за подршка на маргинализирани групи
  “Ромски Ресурсен Центар“ - Скопје
  «Локација»
  «Контакт»
Почетна           
За РРЦ            
Услуги            
Програми         
 Активност          
Соработка         
Мултимедија      

      Следете не на: