Пет чекори кои ќе ви помогнат да ги остварите вашите цели
Дали некогаш сте се надевале дека може да бидете подобри од она што сте во моментов? Без разлика дали тоа

Read more.

Намалете ги трошоците за време на празниците
Новогодишната треска и празничната атмосфера се чувствува. Секој празник иста песна, а посебно овој период, предновогодишниот. Во Македонија за жал

Read more.

Глобализација…како позитивно да се искористи!?
Сите зборуваат за некаква глобализација.  „Светот се глобализира…светот е едно глобално село…глобализацијата била ова, значела тоа…итн“, но воопшто не сме

Read more.

Дали и колку ризикувате?
Дали и колку ризикувате? Ризикот генерално се сфаќа во негативна смисла. Кога се мисли на ризик, се мисли на опасност,

Read more.

Купувајте знаење…
Да не звучи клише, но „Знаењето, стварно е моќ“. Денес, во време на целосна, глобална поврзаност и лесна достапност на

Read more.