Награда за најдобра бизнис идеја

Награда за најдобра бизнис идеја

Тим на млади и амбициозни Роми од Шуто Оризари се првонаградените во натпреварот за најдобра бизнис идеа кој беше реализиран во рамки на Националниот Центар за Развој на Иновации, како дел од проектот СПИР – Социјално претприемништво за инклузија на Ромите. Голема благодарност до сите тимови кои аплицираа со свои бизнис идеи и за нивното активно учество на тренингот за Социјално претприемништво. Благодарност до НЦРИ за можноста да бидеме дел од нивните активности. На победничкиот тим му посакуваме многу успеси во иднина.