Тренинг за тутори 3 за учебната 2015/2016

Тренинг за тутори 3 за учебната 2015/2016

На 03/04/05.11.2015 во Битола се одржа вториот регионален тренинг за тутори.Обуката совладана и туторите спремни да подучуваат.