Мерки и препораки за заштита и превенција од КОВИД-19

Почитувани,

Согласно препораките на Владата на СРМ за превенција од вирусот Ковид 19, ви го пренесуваме видеото за тоа како да се заштитиме и превенираме од вирусот. Наши препораки се сите да ги почитуваме одредбите на Владата на СРМ, со цел да го спречиме ширењето на корона вирусот.

Целото Видео може да го погледнете на следниот линк: