Успешен завршеток на проектот ,,НИЕ ГРАДИМЕ МОСТ ЗА НАШАТА ИДНИНА“

Успешен завршеток на проектот ,,НИЕ ГРАДИМЕ МОСТ ЗА НАШАТА ИДНИНА“ Успешно завршен проектот ,,НИЕ ГРАДИМЕ МОСТ ЗА НАШАТА ИДНИНА,, реализиран од страна на РРЦ – Скопје. Благодарност до сите вклучени страни и учесници кои несебично се вклучија во текот на овие шест месеци. Постигнати се сите цели предвидени, а денес…

Continue Reading

Работилница со учесниците на Зимскиот камп во рамки на проектот НИЕ ГРАДИМЕ МОСТ ЗА НАШАТА ИДНИНА

Работилница со учесниците на Зимскиот камп во рамки на проектот НИЕ ГРАДИМЕ МОСТ ЗА НАШАТА ИДНИНА Моментално во РРЦ еднодневна работилница со учесниците на Зимскиот камп во рамки на проектот НИЕ ГРАДИМЕ МОСТ ЗА НАШАТА ИДНИНА. Ги планираме тековните активности    

Continue Reading

Мултиетнички зимски камп за средношколци од различни етнички заедници.

Мултиетнички зимски камп за средношколци од различни етнички заедници. Мултиетнички зимски камп за средношколци од различни етнички заедници. Кампот се организира во рамките на проектот ,,Ние градиме мост за нашата иднина,, имплементиран од РРЦ – Скопје. Проектот е финансиран од Европската Унија а, е под-грант на проектот „Подобрување на учеството…

Continue Reading