Прв билтен за Рома плус

Во рамките на проектот „Зајакнување на писменоста и математичките вештини кај возрасните Роми – Рома плус“ е изготвен првиот билтен.

Првиот билтен содржи основни информации за проектот и за неговото почнување.

Во рамките на проектот се предвидени вкупно четири билтени.

Следете не со новите изданија на билтени во текот на имплементацијата на проектот.

Билтен број 1 можете да го превземете на следниот линк: ROMA_PLUS_NEWSLETTER_1_MK