Донаторска акција „ТОПОЛ ДОМ ЗА СЕКОЕ ДЕТЕ!“ во рамките на Денови за донирање.

Ромскиот Ресурсен Центар се придружува на акцијата за Денови за донирање и се организираат во рамките на проектот „Здружи се за заедницата“ кој го спроведува Здружението „Конект“. Проектот финансиски е поддржан од УСАИД. РРЦ ја организира кампањата „ТОПОЛ ДОМ ЗА СЕКОЕ ДЕТЕ !“ како дел од проектот „Обезбедување на пристојни…

Continue Reading