Генералниот менаџер на РРЦ ја најави донаторската акција во ромската редакција „Бијандипе“ во МРТ4

Генералниот менаџер на Ромскиот Ресурсен Центар, Себихан Демировски, ја најави донаторската акција која се организира во рамките на проектот „Здружи се за заедницата“ кој е имплементиран од Здружението „Конект“. Проектот е финансиран од УСАИД. Донаторската акција ќе се реализира во недела на 26.11.2023 во општина Шуто Оризари во новиот пазар…

Continue Reading