Рома плус стигна до својата дестинација

Во рамките на проектот „Зајакнување на писменоста и математичките вештини кај возрасните Роми – Рома плус“ е изготвен и четвртиот билтен.

Четвртиот билтен содржи информации за реализацијата на завршниот настан на проектот кој се оддржа во Скопје на 26 октомври 2022 година.

Во рамките на проектот се предвидени вкупно четири билтени.

Следете не со новите изданија на билтени во текот на имплементацијата на проектот.

Билтен број 3 можете да го превземете на следниот линк: ROMA_PLUS_NEWSLETTER_4МК